geri-donusum

Vi Køber din Udtjente Bil eller din Brugtvogn

Om Os

skrotpræmie og god service
Høj skrotpræmie og god service

Hos Skrotbil Danmark er du i trygge hænder, og du kan trygt overlade din bil til os, vi er et fuldt ud legitimt og gyldigt firma med CVR nr: 33 77 90 70

 

Sælg ikke før du har snakket med os.

 

Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Bil.

Høj skrotpræmie – Op til 100.000 kr.

 

Din garanti for, at vi lever op til de love og direktiver, som håndhæver de meget strenge miljøkrav, der stilles til ophuggervirksomheder, er kravet om, at man skal være ISO 14001 certificerede. At man er ISO 14001 certificerede betyder nemlig, at man er registrerede hos Miljøstyrelsen, som har godkendt en til at behandle skrotbiler. Som miljøcertificerede autoophugger, er det ens fornemmeste opgave at bortskaffe din bil på bedste vis for miljøet.

Skrotbildanmark.dk kan stå for Skrotning af din gamle bil eller købe din brugte bil og vi er godkendte og vi Udbetaler  Danmarks  Højeste Skrotpræmie for din Bil.

Hos os kommer kvalitet og god service først, vores kunders tilfredshed er meget vigtig for os derfor sørger vi for at der ikke opstår noget der kan være til ulempe for vores kunder, eks så bliver nummerpladerne afmeldt hurtigt så vores kunde kan få sin vægtafgift og forsikring tilbage betalt.

Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang,  udfyld venligst kontaktformularen og få den højste skrotpræmie, helt op til 100.000 kr.

 

Om din bil er en Personbiler, Varevogne, Defekte bil, Skadet bil, Eksport bil, 4X4, så  Opkøber Vi Din udtjente bil: Din Skrotbil Din brugte Personbil * Din brugte Varebil * Din reservedelsbil * Din defekte bil * Din bil som er blevet kasseret til syn * Din bil som er blevet trafikskadet. Ja bare det er en bil så køber vi den.

Du kan få op til 100.000 kr i skrotpræmie, for din skrotbil samme dag!

Vi sørge for at din bil kan  blive  afhentet og transporteret fra din adresse, og  til en tid som passer dig bedst.

Som en ekstra service så kan vi stå for at afmelde dine nummerplader. Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift og  forsikring indsat helt automatisk på din NEM- konti.

Vi Udbetaler Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Bil, så sælg ikke før du har snakket med os.

Skrotpræmie Danmark


23 822 422

23 822 422Kontakt formular

Bilmodel/mærke
Årgang

Tlf nr.
Reg. nr

Post nr.
E-mail

Kommentar